Luisteren. Vertrouwen. Ondernemen.

Bij de aan- en verkoop van vastgoed komt heel wat kijken. Zeker als de markt gespannen is, of zelfs wat overspannen zoals op dit moment, is de hulp van een ervaren partner waarop u zonder meer kunt vertrouwen cruciaal. MT Vastgoed, in de persoon van Marco Tjallema, is graag uw partner en staat u met raad en daad terzijde als u zich op de vastgoedmarkt wil gaan begeven.

Vraag en aanbod

Luisteren, daar begint het mee. Heel goed luisteren. MT Vastgoed inventariseert uw wensen, eisen en mogelijkheden en brengt ze op overzichtelijke en transparante wijze in kaart. Zo weten we allebei precies waar we aan toe zijn en kunnen we de scope van de opdracht bepalen. Vervolgens gaan we keihard voor u aan de slag om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Afspraak is afspraak

Ons netwerk is omvangrijk, waardoor we sneller dan anderen de kansen in de markt kennen. Die delen we graag met u, zodat u onmiddellijk kunt toeslaan als u dat wenst. Omdat we elkaar al goed hebben leren kennen en precies weten wat of wie u zoekt, kan het zeer snel gaan. Ons motto hierbij is: afspraak is afspraak. Daar mag u ons altijd aan houden!

Marco Tjallema, aangenaam

Bel 06 – 4816 1708 of mail naar info@mtvastgoed.nl. In een persoonlijk gesprek, neem ik graag uw wensen door en vertel ik wat MT Vastgoed voor úw project kan betekenen.