Vinden. Verbouwen. Verkopen.

Ons land en met name steden als Utrecht en Amsterdam staan boordevol met ‘vastgoedpareltjes met potentieel’. De kunst is om de mogelijkheden ervan te zien en ze te benutten. Een kunst die MT Vastgoed al meer dan 10 jaar als geen ander verstaat. Dankzij ons grote netwerk, onze oprechte interesse in mensen en vastgoed en zeker ook door onze ervaring, zijn we in staat om verwaarloosd vastgoed te transformeren in hoogwaardige woonruimte.

Waarde en comfort

MT Vastgoed ontwikkelt en herontwikkelt in opdracht van beleggers en voor eigen rekening en risico. Dat doen we met vakmanschap, de juiste mensen en liefde voor gebouwen. We proberen niet alleen woningen en gebouwen zo veel mogelijk in hun oude glorie te herstellen. Waar mogelijk voegen we waarde toe om het comfort en woongenot naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Uiteraard rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van opdrachtgevers en potentiële bewoners.

Marco Tjallema, aangenaam

Bel 06 – 4816 1708 of mail naar info@mtvastgoed.nl. In een persoonlijk gesprek, neem ik graag uw wensen door en vertel ik wat MT Vastgoed voor úw project kan betekenen.