Maliebaan – Utrecht

Omschrijving

Dit vier woonlagen tellende herenhuis aan een statige laan gelegen, heeft een ware metamorfose ondergaan. Van een huis dat deels werd gebruikt als woning en kantoor, met onder andere twee keukens, naar een modern en luxe huis voor een groot gezin.
Alle wanden en plafonds in het huis zijn geschilderd en waar nodig opnieuw gestuct waardoor een frisse uitstraling is ontstaan.
De begane grond is voorzien van een nieuwe houten vloer met tevens een (deels) vervangen balkstructuur. Het toilet is vanuit de woonkamer verplaatst naar de hal (zogenaamde verkeersruimte), wat ten goede is gekomen aan de ruimte in de keuken/eetkamer (zogenaamde verblijfsruimte).
De eerste etage heeft een herindeling gekregen, zodat een tweetal volwaardige slaapkamers zijn ontstaan met een nieuwe houten vloer en voorzien van nieuwe elektra.
De tweede etage is voorzien van een nieuwe moderne tweede badkamer met bad, regendouche en toilet. De derde etage is naast een verfbeurt en geschuurde en gelakte vloer, voorzien van zonnepanelen om voldoende energie terug te winnen voor een flinke besparing op de energierekening.

Bijzonderheden/kenmerken:

  • Herenhuis aan de statige Maliebaan
  • Het gehele herenhuis is binnen budget optimaal aangepakt: o.a. nieuwe houten vloeren, nieuw leidingwerk en lozingen, een nieuwe badkamer, herlocatie bestaand toilet begane grond met Portugees tegelwerk op de vloer, nieuw stuc- en schilderwerk
  • Het huis is voorzien van zonnepanelen
  • Kwalitatief hoogstaande afwerking