Rooseveltlaan 24-3 1078 NJ Amsterdam

Omschrijving

Kwalitatief hoogstaand compleet gerenoveerd licht 4-kamer appartement aan één van de mooiste lanen van de Rivierenbuurt.

De woning gelegen op de tweede verdieping is ca. 130 m2 groot. Naast een balkon op de tweede verdieping bevindt zich een riant dakterras (ca. 30 m2) op de vierde verdieping, beide op het noordwesten. Het appartement heeft een eigen opgang en een eigen interne trap van de tweede naar de vierde verdieping. Het gehele appartement is optimaal geïsoleerd, door middel van vloerisolatie (Knauf), plafondisolatie en dubbele beglazing aan de achter- en voorzijde (HR++). Het appartement heeft twee nieuwe HR combiketels van het merk Remeha, één voor elke verdieping. De temperatuur is per verdieping te reguleren. De keuken is compleet uitgerust met apparatuur van Siemens.
Tevens zorgt de rustige ventweg voor een ruime afstand van de Rooseveltaan, een mooie groenstrook en veel parkeergelegenheid. Bijzonder aan dit appartement is de aanwezigheid van een tweede badkamer met toilet op de vierde verdieping.

Bijzonderheden/kenmerken:

  • Bovenhuis op tweede en vierde verdieping met eigen interne trap.
  • Het gehele appartement is in 2011 totaal gerenoveerd en geïsoleerd: o.a. nieuwe elektrische installatie, nieuwe leidingen en lozingen, nieuwe cv-installaties alsmede radiatoren, nieuwe moderne keuken met inbouwapparatuur, 2 nieuwe badkamers, nieuw stucwerk en schilderwerk, nieuwe eikenhouten vloeren.
  • Het appartement heeft twee nieuwe HR combiketels van het merk Remeha, één voor elke verdieping. De temperatuur is per verdieping te reguleren.
  • Marmeren schouw inclusief nieuwe gasaansluiting ten behoeve van gashaard.
  • Inbouwapparatuur keuken (Siemens): vijfpits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi/magnetron alsmede een bakoven.
  • Dakterras aangelegd met vergunning.
  • Er is sprake van een voortdurend recht van erfpacht (Algemene Voorwaarden 1994). Erfpacht afgekocht tot 2055.