Projecten. Ervaring. Trots.

Een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Daarom laat ik u graag kennis maken met enkele projecten die wij recent hebben opgeleverd.

Maliebaan – Utrecht

Dit vier woonlagen tellende herenhuis aan een statige laan gelegen, heeft een ware metamorfose ondergaan. Van een huis dat deels werd gebruikt als woning en kantoor, met onder andere twee keukens, naar een modern en luxe huis voor een groot gezin.

Bekijk project

Croeselaan 144 - Utrecht

Een karakteristiek gezinshuis uit 1905 bestaande uit zes slaapkamers en een fijne tuin. Dit voormalig studentenhuis is in 2018 compleet gerenoveerd om te kunnen voldoen aan de eisen van deze tijd.

Bekijk project

Schimmelpennincklaan 29, 3571 BE Utrecht

 

Bekijk project

(Deel)project Lange Nieuwstraat 42 BIS, Utrecht

De zolder van dit prachtige herenhuis aan deze rustige straat in het centrum van Utrecht, onder de Domtoren, is geheel aangepakt om een multi-functionele etage te realiseren.

Bekijk project

Rooseveltlaan 24-3 1078 NJ Amsterdam

Kwalitatief hoogstaand compleet gerenoveerd licht 4-kamer appartement aan één van de mooiste lanen van de Rivierenbuurt.

Bekijk project

Churchilllaan 17-II 1078 DB Amsterdam

Fraai en kwalitatief hoogstaand compleet gerenoveerde 5-kamer topappartement aan één van de mooiste lanen van de Scheldebuurt. De woning gelegen op de tweede en vierde verdieping is ca. 130 m2 groot.

Bekijk project

Rooseveltlaan 42-3 1078 NK Amsterdam

Zelden treft u zo’n hoogwaardig gerenoveerd en ruim jaren 30 dubbel bovenhuis met balkon en twee badkamers. Bij binnenkomst valt direct de uitzonderlijke lichtinval op. De woning ligt midden in de populaire en levendige Scheldebuurt.

Bekijk project

Richard Hollaan 8, Utrecht

Fraai en volledig gerenoveerd jaren dertig hoekwoning. Daadwerkelijk alles is aangepakt en een sprong gemaakt naar de moderne tijd, met behoud van vele karakteristieke elementen.

Bekijk project