Opdrachtgevers. Referenties. Trots.

We kunnen natuurlijk nog uren doorgaan en vele pagina’s volschrijven over ons werk. Maar misschien is het beter dat u kennis maakt met enkele enthousiaste opdrachtgevers van MT Vastgoed. Wat zij over ons zeggen, dat mag u best geloven!

 

“Marco heeft ons geholpen bij de verkoop van ons appartement in Utrecht én de aankoop van ons herenhuis in Nijmegen. Hij gaf duidelijke adviezen en schakelde snel. Door zijn goede contacten met de betrokken makelaar, liep alles op rolletjes. De online zichtbaarheid, brochure en onderhandelingen. Binnen vijf dagen was het appartement verkocht!

De verkoop kwam echter op losse schroeven te staan door problemen met de financiering. Ook toen handelde Marco snel en adequaat, waardoor het toch doorging. Juist dan is het fijn als je een goede verkoopbegeleider hebt, die emoties weet om te zetten in heldere communicatie en oplossingen.

Bij de koop van ons herenhuis in Nijmegen bemiddelde Marco. De markt is er erg verhit, maar doordat Marco de juiste informatie wist te vergaren konden wij een passend bod doen. Van de 20 bieders, werd ons bod geaccepteerd. En we waren niet eens de hoogste bieder!”

Kristel
Utrecht en Nijmegen

“Begin 2017 heb ik een appartement gekocht van Marco Tjallema aan de Rooseveltlaan in Amsterdam. Voor de koop heeft Marco het appartement intensief verbouwd. Ik ben heel tevreden over het resultaat. De stijl is neutraal en luxe en de kwaliteit is hoog. Dat kun je bijvoorbeeld goed zien aan de apparatuur in de keuken en het beslag van de deuren.
De keuken en badkamer zijn handig ingedeeld en het schilderwerk is goed gedaan. De vloer van visgraat parket is ook prima gelegd. En tot slot, de communicatie met Marco verliep goed en gemakkelijk.”

Eva
Amsterdam

“Eind 2017 kochten wij een vervallen studentenhuis in hartje Utrecht. We zagen meteen de potentie, maar we hadden totaal geen verstand van hoe we dit moesten aanpakken. Door het advies en de begeleiding van Marco is het in drie maanden tijd volledig gerenoveerd tot een fantastisch en fijn huis, waar we met veel plezier met ons gezin wonen. Zonder Marco hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. Inmiddels bevelen we Marco gevraagd en ongevraagd aan vrienden en kennissen die ook gaan verbouwen!”

Sander en Cathalijn
Utrecht

“Marco stond ons terzijde bij de aankoop van onze huidige woning en de volledige renovatie. Het was Marco die ons overhaalde om eens te gaan kijken, want wij hadden eigenlijk helemaal geen interesse in een bezichtiging van zo’n ‘bouwval’. Met Marco’s hulp lukte het ons om er doorheen te kijken. Hij liet ons de mogelijkheden zien en maakte duidelijk hoe we er samen ons droomhuis van konden maken.

Zijn hulp en adviezen waren heel waardevol voor ons. Marco geeft goede en nuttige tips, neemt veel werk en zorgen uit handen en heeft ervoor gezorgd dat de totale renovatie van onze woning zonder problemen en in een rap tempo is verlopen. Kortom: een echte aanrader!”

Goedelieve en Bram
Utrecht

“Marco heeft ons geholpen bij de aankoop van het huis, waarin wij nu met veel plezier wonen. Hij wist snel te achterhalen aan welke wensen en eisen ons huis moest voldoen. Zo kon Marco met ons gericht bepalen welke huizen wij moesten bekijken en waren er maar enkele bezichtigingen nodig voordat wij ons huis hadden gevonden.

Ook tijdens het traject vanaf de overeenstemming over de koop, stond Marco ons bij met adviezen over de koopovereenkomst, financiering en notaris. Marco is betrouwbaar, heeft kennis van zaken en is goed bekend in zowel Amsterdam als Utrecht. Daardoor kan hij (potentiële) kopers snel aan hun nieuwe huis te helpen!”

Florens en Melina
Utrecht

“Mijn zolder was een donkere ruimte, zonder mogelijkheden voor opslag. Marco adviseerde mij over een verbouwing en had hier hele goede ideeën voor. Ik heb de zolder dan ook onder regie van Marco laten verbouwen. Hij voorzag de ruimte van dubbele cabrioramen en een heleboel opbergkasten.

De samenwerking met Marco was heel prettig en ik ben blij met het resultaat. Wat ik vooral fijn vond, is dat Marco mij compleet ontzorgde. Hij hield me gedurende het project steeds goed op de hoogte, maar zelf hoefde ik niks te doen.

Marco is wat mij betreft een absolute aanrader om mee samen te werken!”

Jurjen
Utrecht

“Door de positieve ervaring met de aankoop van ons huis, hebben wij Marco gevraagd ook de verkoop van het huis van mijn grootouders te verzorgen. Marco heeft ons geadviseerd over de verkoopmethode en de bezichtigingen verzorgd. Uiteindelijk heeft hij het huis ook verkocht.

Door zijn persoonlijke aandacht, rust en kennis hebben wij de verkoop vol vertrouwen door Marco kunnen laten verzorgen. Dit heeft ertoe geleid dat wij enerzijds terugkijken op een goede verkoop en anderzijds op een zeer prettig en rustig verlopen verkoopproces.”

Astrid en Hugo
De Bilt